Kedves Vásárlóink!

Rövidesen itt a www.benorplaza.hu  webáruház fog működni, ahol öltöztethető cica babákat és hozzá tartozó babaruhákat lehet majd vásárolni. Amíg a webáruház nem működik, a Meskán leszünk elérhetőek. www.benorplaza.meska.hu   

Rendeléseket leadni e-mailen is lehet (benor@benor.hu) a cica baba nevének megjelölésével : Nyafi-rózsaszín baba, Bagira-fekete testű+világos szürke fejű baba, Csuti-napsárga baba, Zizi-világos szürke baba és a ruha sorszámának(1, 2, 3......) megadásával.

Telefonos egyeztetéssel átvehetőek a termékek a Benor Irodaházban(Vác, Naszály út 18. fsz.6) vagy kérésre postázzuk.

Facebookon Benor textil plaza(https://www.facebook.com/benorplaza) néven vagyunk elérhetőek és itt tekinthető meg az összes babaruha is.

Cica baba ára a képen látható ruhával együtt: 6900.-Ft

Külön még pluszban vásárolható cica babaruhák ára: 1500.-Ft/db

Cica babát szállítani csak előre utalással vállalunk, cégünk a Benor Kft. számlájára kérjük az utalást, megjegyzésben a megrendelői név és cím megjelölésével. Számlát a megadott e-mail címre küldjük.

Posta költség GLS futárszolgálattal Magyarországon belül 1600.-Ft

Cégünk adatai: Benor Kft. 2600 Vác, Naszály út 18, adószám: 10575523-2-13 

K&H Bank: 10401103-50526967-50521005, ügyvezető tulajdonos: Csernákné Kiss Judit

Köszönjük érdeklődésüket!  

  

Csernákné Kiss Judit vagyok, a cica babák tervezője és alkotója. Textil gépészmérnökként az egyetem és a 2 gyermekem születése után 1991-ben családi céget (Benor Kft) alapítottunk és 20 fős varrodát vezettem, ahol többek között 11 évig Adidas sportruházatot is varrtunk. A varrodát idén kisebb műhelyre cseréltem és célom most a kisgyermekek számára tartós, mosható esztétikus egyedi játékok készítése, melyek mindennapi játékaik során igazi játszótárssá válhatnak.

Cica babák 2-10 éves gyermekek számára készülnek. A tervezés során a gyermekek ösztönös játékosságát, vidámságát próbálom szem előtt tartani, így szívesen használok élénkebb színeket, különböző szövött és hurkolt alapanyagokat.

Cica babák 45 cm magasak és puhán vannak töltve pihe-puha wellsoft anyaggal, ami mosás során sem csomósodik és könnyen szárad. 40 fokos vízben automata mosógépben mosható! Akár párnaként is tudják használni a kicsik, ha már elfáradtak a játékban.

Cica babák arca szitázásos technológiával készült, vasalni az arcot nem szabad!

Cica babák öltöztethetők, külön ruhatárat lehet hozzájuk vásárolni. Szoknyás babaruhákhoz mindig tartozik egy fehér buggyos bugyi. Minden ruha 40 fokos vízben automata mosógépben mosható!

Cica babák az adidas gyártásból megmaradt hurkolt bélelt kelmékből készülnek, 70% pamut és 30% PES összetételűek (jogging alapanyag-320 gr/m2). Ruházatuk a legkülönfélébb alapanyagokból, gombokkal, nyomógombokkal, zippzárakkal, vidám kellékekkel készülnek, hogy a játék mellett a finom motoros kézügyességet is tudják fejleszteni. A babák külön a méretüknek megfelelő kartondobozban kerülnek csomagolásra, 100%-ban műanyagmentesen.

Szeretném, ha az általam készített játékok évekig a gyermekek játszótársai lennének, így különös figyelmet fordítok a minőségi alapanyagok és kellékek használatára és az elkészítés szakszerű módjára. A profi elkészítést segíti a nagy varrodámból maradt sok speciál gép -interlock, fedőző, gomblyukazó, reteszelő, derekazó, nyomógombozó és a szabászgép.

 

Cica babák szeretik a kalandokat, de a harciasabb játékoktól óvjuk meg őket. Ha mégis megsérültek a nagy harcban, bátran keress meg!

 

Sok szeretettel,

Judit